Amennyiben taxisofőr vagy,  
jelentős előnyökkel járhat Számodra.

Az applikáció rendkívüli hatékonyságának köszönhetően azonnali hozzáférést nyújthat azokhoz a potenciális utasokhoz, akik a közvetlen környezetedben helyezkednek el, és taxira várnak. Innentől csupán egy bökés, hogy Te légy a kiválasztott taxis, - nincs szükség egyéb közvetítőre, közbülső telefonokra,rádiózásra, legyen szó bármilyen taxiszolgálatról, diszpécserről.

Te döntöd el, kiért és hova szeretnél elmenni, s az utassal történő közvetlen kommunikáció is a
Te kezedben van!

Nincs szükség arra, hogy bárkinek is leadj a fuvardíjból, hiszen a kommunikáció az utas és közötted teljesen direkt és közvetlen, csakúgy mint a viteldíj kifizetése. Nem csak a szabadságod kevésbé korlátozott, de bevételed is nőni fog és guruló kilométerjeid is minimalizálódnak!

Nincs többé kötött munkaidő, sem külső kontroll, hiszen minden lényeges feltételt és részletet Te magad dönthetsz el. Amennyiben kiegészítésnek szánod az applikációt meglévő fuvarszervezői szerződésed mellé, a kiegészítő fuvarszerzői funkciót is sikeresen töltheti be.

Az applikációt a Fővárosi Közgyűlés hatálya alá tartozó személy taxival végzett személyszállítási szolgáltatást végző taxisok vehetik igénybe.

Célunk a közvetlen kommunikáció közted és leendő utasaid között. A hozzád legközelebbi utast a leggyorsabban találhatod meg.

Amennyiben taxisként szeretnéd használni a applikációt, úgy számolnod kell azzal, hogy utasaid száma jelentősen megnövekszik, lazább, rugalmasabb munkaidőt teremthetsz magadnak, illetve jelentősebb bevételre tehetsz szert!
Felkészültél?