A    applikáció mobilodra letöltve jelentősen egyszerűsíti utazásaidat Budapesten. Nagyon könnyen kezelhető - hiszen célja éppen ebben rejlik: egyszerűsíteni a mindennapi közlekedést, fokozni a hatékonyságot és értékes időt spórolni Neked!
Engedéllyel vagy ellenőrzött járművel nem rendelkező, nem profi taxis NEM kerül be a rendszerbe. Biztos lehetsz benne, hogy kizárólag a fővárosi jogszabályoknak mindenben megfelelő hivatalos szolgáltatóval utazol. Semmiféle többlet költséged vagy rizikód nincsen. Az utazás adatai a törvényben meghatározott ideig visszakereshetőek, ami nagy biztonságot jelent taxisnak és utasnak egyaránt.
A    használatakor az összes regisztrált taxisofőr lát téged, mint taxira váró leendő utast. Neked csupán egyetlen gombnyomásba telik jelezned feléjük, hogy éppen taxira vársz. A tőled legközelebb lévő taxi a lehető legrövidebb idő alatt juthat el hozzád, sőt, kommunikálhattok, míg te folyamatosan ellenőrízheted, merre is tart éppen az általad rendelt taxi - mindezt bármilyen közvetítőszolgálat nélkül, direkt módon.

A    hatalmas előnye, hogy korszerű, felhasználóbarát, hatékony, megbízható rendszer és INGYENES.

A    olyan egyedi tervezésű app, amely rendkívüli hatékonyságával Budapesten a mindennapok során megkönnyítheti a közlekedésedet, így az életedet is.

Amennyiben felhasználóként szeretnéd igénybe venni    a szolgáltatását, fel kell készülnöd életed legrövidebb taxira való várakozásaira!

Készen állsz?